Sol, sommarkänslor och äventyr!

Vilken helg, och vecka där till.

I tisdags var vi, tillsammans med Turid, på invigning av nyrenoverade biografen Rigoletto. Balkongen är nu inredd med skinnfåtöljer och har även en bar så du kan ta dig ett glas vin till filmen.
Det bjöds på popcorn, snacks, dryck och förhandsvisning av filmen Cockpit med bland andra Jonas Karlsson. Riktigt rolig svensk film som har premiär i mitten juli.
På vägen dit parkerade Oskar bilen och lämnade sitt kontokort i automaten för att det skulle gå smidigare när vi skulle åka därifrån igen… Tack och lov ringde en snäll människa till mig, då vi ju hade samma efternamn, och berättade att hon hittat detta kort. Skönt att det faktiskt finns ärliga människor som tar sig tid att leta upp nummer och vänta kvar.
Väl hemma var det en fantastisk solnedgång. En sådan här om dagen får nog vem som helst lycklig!


Några dagar innan, på lördagen, var vi på Gröna Lund med Sofie och Karl. Det var riktigt roligt, även om jag tycker att det är lite halvjobbigt i vissa av attraktionerna. Men jag åker dem än dock!
Det är ganska fascinerande hur fantastiskt dåliga folk är att gå i trapporna upp till lustiga huset tycker jag. Som Sofie sa: ”Har de svårt att se mönstret när de väl är i trapporna, eller förstår de inte att det finns något mönster över huvud taget?”. De fick nämligen stanna trapporna för ungefär varannan person.
Hur som helst, blev det en lyckad kväll.


Nu i lördags var vi på skyttebana i Västberga, där jag fick prova på att skjuta med 7 pistoler och ett gevär. Jag fick det i julklapp av Oskar och det var otroligt roligt. Och jag var ganska bra också; bättre än de flesta. Totalt blev min slutpoäng 28. Oskar fick 34.
Vi fick bland annat prova pistolen James Bond brukar använda, Revolvern från filmen Polisskolan och geväret som militären och polisen använder sig av.
På kvällen åt vi god lax hemma hos mamma, pappa och Isa tillsammans med Gustav, Fredrik och Ulf.


I går, i det underbara och vädret, om än lite blåsigt, så var vi ute hela dagen. Det blev en stor omgång skräp till tippen, krattning och plantering av lökar och fröer.
Vi var en sväng till Kattis kolonilott och på en fika på Vårliden.
På kvällen, efter middagen, tog vi en sväng med båten som vi nu skaffat elmotor till! Det var jättemysigt att tyst smyga sig fram över det stilla vattnet. Batteriet räckte genom ån, bort genom nästan hela Långsjön och tillbaka hem igen, vilket allt som allt tog ungefär en timma.

¨


För två helger sedan var vi en sväng till England. Vi såg Phantom of the Opera på torsdagen, som i år firar 25 år, där Peter Jöback just nu har huvudrollen. Fantastisk föreställning och verkligen sevärd.
Susanne och Jon kom in till London och såg den tillsammans med oss och Camilla, som vi bodde hos i Shepards Bush.
Fredagen ägnade vi åt Londons butiker och på kvällen gick vi ut och åt med Camilla och Andreas på Busaba Eathai.
På lördagen åkte vi ut till Reading och hälsade på Susanne och Jon i deras hus och på söndagen var det dags att åka hem.
Vår weekend gick otroligt fort men den var väldigt trevlig och lite annorlunda.
Hoppas ni får en trevlig (och kort!) arbetsvecka.


Kommentarer
Postat av: Eva

Har ni någonsin långtråkigt??:) Kram/mamma

2012-05-14 @ 22:21:47

Säg vad du tycker:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min e-mail: (publiceras ej)

Min URL/bloggadress:

Det här vill jag säga:

Trackback