Nytt år nya förväntningar

Så var 2012 till ändå och det nya året 2013 har börjat.

 

Tänk 2013. Snart är det åtta år sedan jag och Oskar träffades och till sommaren tre år sedan vi gifte oss.

 

Det var mycket som hände under 2012 och framför allt många resor; vi började januari med en tur till Riga över min födelsedag. I februari tog vi vår nya Passat till Göteborg där vi såg på Melodifestivalen. Passaten som vi för övrigt hade väntat i elva månader på, krockades bara femtiotvå km efter att vi hämtade ute den, då en långtradarlastbil körde in i den. Sedan dess har den lagats två gånger till; dels då framrutan sprack för att vi lagade ett stenskott och sedan då en bilist körde i oss bakifrån vid ett rödljus.

 

Men nog om det. I mars åkte vi med mamma, pappa, Isabelle, Peder och Susanne till Teneriffa, där vi solade, badade och hade det allmänt skönt.  Som kontrast avslutades mars med att jag och Sofia åkte till Romme för en skidweekend. Oskar åkte istället på fiskeresa till Åland med sina jobbarkompisar. Vi hann även med dop av Albert, Nicka och Annas tredje barn och fick nyheten om att Erik och Tamara fått lille Victor.

 

Månaden därpå blev det London där vi bland annat såg musikalen Phantom of the Opera med ingen mindre än Peter Jöback i huvudrollen. En magisk föreställning. Vi bodde hemma hos både Camilla och Andreas inne i London och Susanne och Jon ute i Reading.

 

Sista dagen i maj åkte jag ner till Mallorca för att överraska pappa, mamma, Isabelle och Natalee som var där nere i Spanien i två veckor. Själv stannade jag fyra dagar och överraskade blev de ordentligt.

 

I juni åkte jag tillbaka till Hongkong med jobbet i en dryg vecka och i juli var det dags för den stora seglingsresan till Kroatien, där vi var fyrtio stycken vänner som seglade längs med kusten på fyra båtar i en vecka. Oskar och jag hade dessutom några dagar för oss själva innan dess ute på ön Bol.

 

Vi hann med två svängar till Skåne innan Hongkong med bara två veckors mellanrum. Först för att besöka Irma och Erik tillsammans med Ingela, Viktor, Meja och Tilde. På vägen hemåt stannade vi till i Kivik vilket visade sig vara platsen jag vill bo på i Sverige om jag inte får bo kvar i Stockholm! Sedan Åkte vi ner till Nathalie och Martins son Valdemars namnkalas, tillsammans med Linda.

 

I augusti åkte vi till Västerås för att se en Winnerbäck-konsert. Vi lyckade även hamna på samma restaurang som honom till middagen. I augusti firades också Oskar med buller och bång då han fyllde trettio år. Vi hade hyrt en liten lokal i Vendelsö där Oskar var grillmästare och senare på kvällen blev det fyrverkeri.

 

I september gifte sig Turid och Daniel. Dess för innan ordnades möhippa och svensexa med både takvandring, fäktning, krokimålning, bastuflotte med mera. Natalee och Isabelle blev 25 år, jag klarade uppkörningen som tränare på jobbet och mamma, Isabelle och jag såg Jesus Christ Super Star på China teatern.

 

Oskar åkte på fiskeresa till Åland igen i oktober och första veckan i november åkte vi iväg till Trapani på Sicilien på en underbart lugn och skön semester på fyra dagar. Vi åt och drack och sov. Sista dagen hyrde vi bil och åkte upp till medeltidsbyn Eric innan det var dags att flyga hemåt från den maffiatäta ön.

 

Som avslutning på månaden och årets alla resor blev en tur till Berlin pricken över i:et. Julmarknaderna hade tyvärr inte hunnit starta än, men det var en mysig stad och det var definitivt inte sista gången vi åkte dit.

 

 

Husmässigt står det så klart still. I februari fick vi dock klart en infart till tomten, snö till trots.

 

 

Vad det gäller de obligatoriska nyårslöftena så har jag kommit fram till att jag ska ha fyra huvudmål det här året, men de tänker jag hålla för mig själv tills vidare.

 

Däremot att se fram emot under det här året är de redan inplanerade resorna. Först och absolut främst har vi bilresan i USA. Den ska bli så otroligt spännande och rolig ”once in a lifetime experiance”!

Vi ska även segla igen i sommar. Denna gång i Turkiet istället. Blir det lika bra som förra året så kommer det vara fantastiskt.

Vi hoppas även på att kunna plocka oliver i Grekland till hösten, men det är inget bokat ännu.

 

 

Avslutningsvis vill jag önska er alla ett väldigt gott nytt år och att erat 2013 blir lika bra som jag hoppas att mitt blir.


Kommentarer
Postat av: Eva

Vilket fantastiskt år ni haft, hoppas 2013 blir lika bra med resor, jobb och kärleken. Kram/mamma

2013-01-21 @ 09:23:24

Säg vad du tycker:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min e-mail: (publiceras ej)

Min URL/bloggadress:

Det här vill jag säga:

Trackback