Kontraster!

mms_img112850636 (MMS)

Kontraster! Förra veckan var jag i 30 graders värme på Teneriffa med Oskar, mamma, pappa, Isa, Peder och Susanne. Härlig mat, perfekt väder och trevligt sällskap. Jag och Oskar var även uppe på Teide; 3700 meter högt! Där var det -3 grader och snö... Denna helg är jag och min kusin Sofia i Romme för lite skidåkning. Solen har lyst hela dagen och nästan alla backar är öppna; 19 av 23st. Nu är vi helt mörbultade men ska försöka ta oss ut i Borlänge för en bit mat. Skönt att det bara är 3,5 dagars arbetsvecka framför oss!


Vår busshållplats försvann...

_facebook_-21387 (MMS)

Vår busshållplats försvann liksom i lördags natt... En bil hade prejat ner den totalt och sedan hamnat ovanpå räcket bakom. Några meter till så hade han legat i ån.


Hade precis lite översvämning i badrummet...

mms_img523620817 (MMS)

Hade precis lite översvämning i badrummet; tvättmaskinen var igång och det började välla upp vatten ur golvbrunnen. Vi fick stopp på det genom att stänga av maskinen och när vi spolade i toaletten blev det något tryck i rören som löste den propp som satt och fick vattnet att rinna undan, tack och lov!


Vill bara dela med mig av en härlig bild...

Vill bara dela med mig av en härlig bild från Snow Patrol konserten vi var på för ett tag sen. Har förresten sett den nya Snabba Cash II som kommer i augusti (!). Riktigt bra tycker jag så ni väntar på något gott om ni gillade 1an. 'JW' och 'Jorge' är riktigt duktiga. Trevlig helg alla!