Just nu ligger 3 stycken svanar här utanfö...

20110326616 (MMS)

Just nu ligger 3 stycken svanar här utanför vår strand! Det är verkligen lika rikt på djur här som det var på tomtestigen, med undantag för lodjuret. Men vi har 4 rådjur varav en med horn som går förbi varje dag, en hare som skuttar längs med vattnet om dagarna samt en katt som har sitt stråk här. Jag har även sett ekorre och jag hoppas på att det kommer finnas både fisk och kräftor i vattnet i sommar. Men nu har vi i alla fall svanar där!


Jag har just fått den mest otroliga bukett...

20110318608 (MMS)

Jag har just fått den mest otroliga buketten av alla mina kollegor tillsammans med ett jättefint kort och jag blev väldigt rörd. Samtidigt fick jag också ett chokladbud med fantastiska praliner och rosor av Björn och Charlotta. Tack alla underbara vänner för att ni tänker på mig och bryr er.


Mina dagar här på soffan fylls av serier o...

20110317607 (MMS)

Mina dagar här på soffan fylls av serier och film. Mina underbara vänner Sofie, Erik, Emelie, Per Anders, Turid och Daniel gav mig alla 3 säsonger av Huset Eliott att titta på. Säsong 1 är nästan avklarad och den är faktiskt lika bra som jag kommer ihåg den trots att den är 20 år gammal!


Nu har jag sytt en rullgardin och två kudd...

20110314607 (MMS)

Nu har jag sytt en rullgardin och två kuddfodral utav ett jättefint tyg vi hittat på Ikea. Det är träd och fåglar på i brunt, vitt och rosa. Är riktigt nöjd med resultater!


Jag fick ett så himla gulligt kort av min ...

20110314604 (MMS)

Jag fick ett så himla gulligt kort av min svärmor igår för lycka till på operationen imorgon. Hon tittade förbi på en kopp kaffe. Sist hon såg huset var det fullt av kartonger överallt så det var kul att kunna visa ett hem istället.


Nu har jag varit på mitt livs första rena ...

20110313603 (MMS)

Nu har jag varit på mitt livs första rena Orup-konsert! Helt fantastisk. Han blandade sina nya låtar med en massa gamla hits och jag är i sjunde himlen! Berns är verkligen mysig och intim lokal att se konserter i. För er som inte vet det så är jag ett inbitet fan sedan jag var 4år och såg min första Orup-konsert på TV. Sedan dess har mina nära och kära fått dras med Magaluff, Regn hos mig osv.
 Tack min älskade make för den underbara födelsedagspresenten.


Vi fick vår första blomma till trädgården ...

20110313601 (MMS)

Vi fick vår första blomma till trädgården igår- en Dahlia- av Stefan och Sanna. De var här på middag och tittade på melodifestivalfinalen. Kvällen innan åt jag fondue hos Sofie. Mums. Nu har jag äntligen lyckats gräva fram min symaskin så snart ska gardinerna vara på plats. Skönt!


En underbar kväll med Sofia och den bästa ...

20110308600 (MMS)

En underbar kväll med Sofia och den bästa sushi jag ätit :) Nu är det dags för en semla dagen till ära.


Sotaren Oskar

20110305599 (MMS)

Sotaren Oskar har nu fått bort en hel bikupa ur vår skorsten så äntligen kan vi elda!


Hyllor och Andra chansen

Återigen fredag. Det ska bli så otroligt skönt med helg. Jag har varit lite dålig i hjärtat i veckan så Oskar har varit gullig och tagit hand om mig på kvällarna.

Igår kväll mådde jag riktigt bra så vi fick massor gjort. Garderoben är i stort sett klar med dess lådor och krokar. Nu saknas bra två hyllor (ena redan inköpt), så är vi All set!
I köket ska Oskar ha satt upp hyllor idag mellan skåpen, vilket kommer frigöra en massa yta på bänken. Perfekt för alla våra köksredskap.
Han har också fått upp en hylla i hallen till mössor etc. Som vädret är just nu så kanske inte mössor behövs snart däremot. Här inne i stan regnar det.

Eftersom vi har en köksstol som skrivbordsstol just nu, så köpte jag en dyna på lunchen idag från HOME. En vanlig svart, men jag tror att det blir skönare att sitta där ett tag då. Oskar har snart suttit i två hela dagar á 10 timmar och stirrat på skärmen (för jobbets räkning), så dynan kanske kan bota lite träsmak.


Imorgon är det dags för andra chansen. Jag har egentligen tre favoriter som jag hoppas på tar sig till final; Pernilla Andersson, Jenny Silver och Linda Pritchard. Men man kan ju bara få med två, så Jenny och Linda väljer jag nog då. Pernillas låt är fin, men har ingen chans i stora Eurovision.

Trevlig helg!


Ett fyndskåp från Ikea

20110302598 (MMS)

Ett fyndskåp från Ikea. Fel: saknade kartong! Gäller att utnyttja både golv, väggar och tak när man bor litet.