Trevlig valborg alla!

mms_img419362316 (MMS)

Trevlig valborg alla!


Nytt inlägg i Dryckoteket

Las Moras>


Livet på en pinne - barbent i hängmattan m...

mms_img154129452 (MMS)

Livet på en pinne - barbent i hängmattan mellan björkarna ner vid sjön. Oskar spelar freesbeegolf vid Rudsjön. Om varje dag kunde vara så här! Tack alla ni som kom och invigde vår trädgård igår. Var jättetrevligt verkligen och tack också för de fina presentera. Ni åt för lite fikabröd däremot- vi har kvar till ett helt kompani!


Glad påsk alla mina vänner och läsare! Hop...

mms_img-38808899 (MMS)

Glad påsk alla mina vänner och läsare! Hoppas ni får en härlig helg och njut av det underbara vädret.


Idag inviger jag mina supersnygga nya Hasb...

mms_img-46103381 (MMS)

Idag inviger jag mina supersnygga nya Hasbeens som jag lyckades få tag i igår när H&M släppte sin senaste gästkollektion. Det blir en favorit i sommar!


Just nu är vi på väg hem från en helt fant...

mms_img-16538423 (MMS)

Just nu är vi på väg hem från en helt fantastisk kväll i en stenkällare i Gamla Stan. Vi har nämligen varit på whiskyprovning. Det var vår brölloppresent av familjen Papadogeorgous Dreijenstam och vi kan båda rekommendera den varmt! Det var en otroligt lättsam och humoristisk man som berättade historia, om anekdoter, smaker, dofter, färger, processer, sädeslag - ja allt man kan tänka sig och lite till. Vi fick smaka 5 sorter i blindo- en skotsk blend och singel malt, en japansk singel, en irländsk pure pott och en amerikansk bourbon. Både jag och Oskar var överens om den godaste, som visade sig vara japansk och dyrast!


Nu finns ett nytt inlägg i dryckoteket!

Rioja Bordón>

Bor man vid vattnet så gör man...

mms_img182357939 (MMS)

Bor man vid vattnet så gör man. Idag invigde vi vår båt med en jungfrutur. Eller nåja, kanske inte för båten men för oss i alla fall! Det är vårt lilla gula hus ni skymtar i bakgrunden. Lunchen intogs givetvis i trädgården också så det blev en riktig utedag, och vi grillade till middag vilket var första gången sen vi flyttade! Nu ikväll såg vi de första tre delarna av en amerikansk krim-serie där svenska Joel Kinnaman är med, The Killing. Riktigt välgjord och bra faktiskt. Imorgon hoppas jag på en lika skön dag som idag så att man kan vara ute och njuta innan man ska in på kontoret igen på måndag.


Finns något vackrare..?

mms_img469324911 (MMS)

Finns något vackrare än solnedgång vid vattnet? Kanske extra bra när det är på ens egna tomt!


Bröderna håller för fullt på...

20110410625 (MMS)

Bröderna håller för fullt på med att få igång och bygga in vattenberedaren. Det positiva med läckan är att vi nu får uppgraderat från 30 till 60liters tank!


Nu har isen äntligen till stor del släppt....

20110409624 (MMS)

Nu har isen äntligen till stor del släppt. Hoppas bara vattnet inte stiger allt för mycket...


Igår var jag hemma hos farmor. Vi hade en ...

20110406622 (MMS)

Igår var jag hemma hos farmor. Vi hade en väldigt mysig kväll med god mat och det kändes som det var 2002 igen! Jag åt även min första färskpotatis för i år. Den var från Israel och var väldigt god till den färska ugnsbakade laxen. Somnade inte förrän närmare tolv eftersom vi två aldrig kan sluta prata... Tack farmor för en jättemysig kväll!


Alltid är det något. Upptäckte när jag lag...

20110404621 (MMS)

Alltid är det något. Upptäckte när jag lagade middag att det var blött på golvet i köket. Vattnet kom från vattenberedaren som börjat läcka. På en timma torkade jag upp en dryg liter vatten. Räddaren i nöden Viktor var precis här och försökte hjälpa mig men det gick inte. Nu ska han åka och mäta en annan beredare och se om den går att stoppa in istället. Ingen rast ingen ro. Självklart händer det när maken inte är hemma!


Idag är första dagen på jobbet på 3 veckor...

20110324614 (MMS)

Idag är första dagen på jobbet på 3 veckor drygt. Känns som om mars ströks från det här året och jag har svårt att förstå att det redan är april. Ligger just nu i ett vilorum då jumsken börjat göra mot efter buss samt 3.5 timmar framför datorn. Det hjälper att få lägga sig ett slag och sträcka ut den.
Alla är väldigt snälla och glada att jag är tillbaka här på kontoret. Jag tror även att alla som mailat mig är det för jag hade 150 nya mail drygt. Puh, kommer ta ett tag att gå igenom. 
Det kändes verkligen konstigt i morse när klockan ringde, att gå upp och göra sig i ordning och gå ut. Jag har visserligen inte sovit så mycket längre under dessa 3 veckor då jag haft svårt att sova över huvud taget eftersom det gjort ont så fort jag rört mig eller legat still för länge i samma position, men jag har bott i mjukisbyxor hela det här tiden i stort sett. 
Man tycker kanske att jag borde vara utvilad efter 3veckor hemma, men det känns som jag är i större behov av semester än någonsin. Tur att det snart är påsk.
Nej, nu ska jag försöka ta tag i jobbet igen.