Kändisspaning i Paris

Min syster Natalee jobbar på restaurangen till ett rätt så kändistätt hotell mitt i kärlekens stad Paris. Häromdagen var till exempel Mischa Barton där.


Camillas köttfärsrulle

Fick precis ett mumsigt middagsrecept här på jobbet:

Camillas köttfärsrulle

Köttfärs
Kavla ut köttfärsen på ett bakplåtspapper med ett bakplåtspapper ovanpå för att inte kaveln ska fastna.

Senap
Salami
Ost
Oregano
Salt
Peppar
Bred senap på. Lägg på salami, ost, salta och peppra. Rulla ihop köttfärsplattan till en rulle som en rulltårta.

Smör
Oregano
Hyvla några skivor smör ovanpå och krydda med oregano.

Grädda i ugnen 200grader i 30 minuter och servera med potatis eller sallad.


Ännu en supermysig helg med Isa...

20100926368 (MMS)

Ännu en supermysig helg med Isa. Lunch på vapiano i lördags o fika hos Nicke o Anna, där även Sofia var. Sen såg vi filmen Salt på bio som var riktigt bra. Cosmonova som vi tänkt gå på var slutsålt när vi kom dit! Idag efter frukost då Oskar spillde ut ett helt oboyglas(!), kom Kattis förbi med Meja o Tilde på fika. Sedan åkte vi till Vikingadagen i Handen. Vi fortsatte med att leta skor i centrum innan vi hittade nya kängor till Isa i Tyresö centrum istället. En mysig helg helt enkelt:)


Efter supermysig aw med Sofia...

20100922362 (MMS)

Efter supermysig aw med Sofia blev det en röd pölse på medborgarplatsen i väntan på Oskar. Spännande möte med en amerikan från IBM idag. Fick dessutom besöka Marievikkontoret där jag inte är allt för ofta. Såg på facebook att min syster bakat lussebullar i Paris- du är inte klok! Men det är ju galet gott... :)


Underbara barn

Måste bara få tipsa om ett helt underbart klipp från Sannas blogg (sannatassa.blogg.se). Älskar det:


2 bussar dök inte upp nu på morgonen...

20100922361 (MMS)

2 bussar dök inte upp nu på morgonen o när den 3e kom var det 2 bussar samtidigt, grr!
Tack för en utsökt lasagne igår mamma o pappa. Hoppas du inte var allt för trött imorse när du skulle till jobbet Isa. Ikväll blir det aw trots växande tvätthög...


En efter en blir våra tomater klara...

20100921360 (MMS)

En efter en blir våra tomater klara i fönstrets sol. Blir ännufler frön satta nästa år för de är fantastiskt goda!


Kom på att ni aldrig fick se bilden...

20100910348 (MMS)

Kom på att ni aldrig fick se bilden från min lunch m Nathalie (nagi.blogg.se) som blir mamma nu i november! Maten blev indiskt fr Hurry Curry. Mums.


Äntligen är Oskar lugn...

20100916352 (MMS)

Äntligen är Oskar lugn när han fått starbucks igen:)


Första parkett på jobbet för alla valtal. ...

20100915351 (MMS)

Första parkett på jobbet för alla valtal. Minst 3 partier om dagen ockuperar platsen nu i slutspurten. Just nu lirar Alf Svensson saxofon för KD. Snart lär Andres Estetche plåga oss med vänsterns vallåt Robin Hoods vänner igen! (tror det blir 12e eller 13e gången och jag är snart järntvättad...)


Dagens svåra dilemma: vilken...

20100914350 (MMS)

Dagens svåra dilemma: vilken av mina underbara nyc-klänningar ska jag ha på Madridbröllopet..?


Uppdatering :)

Efter välförtjänt bastning av min svärmor för att inte göra några inlägg kommer här ett snabbt sammandrag av senaste tidens händelser:

Efter ett underbart bröllop i England är det snart dags för ett i Spanien också som börjar med tapaskväll dagen vi kommer ner. Fira i dagarna 3 alltså. 
Min underbar kusin Sofia är äntligen i Sverige igen. Jag tänker göra mitt bästa för att hålla henne kvar. Någon som har en psykolog- eller HR tjänst till övers?
Isa är just hemkommen från Mallorca med mamma och pappa där vattengympa stått på schemat dagligen Nu måste farmor, troligen mot sin vilja, lämna ifrån sig bortskämda Siri igen.
Vi köpte NÄSTAN ett nytt hus i förra veckan, men snubblade på mållinjen. Nya tag i nästa vecka igen.
Oskar började sitt nya jobb igår och blev fullmatad med information och kunskap att han somnade tidigt igår. Xperia X10 Minin är beställd och på väg.
Ikväll ska vi titta på ny bil då Caddyn ju är återlämnad. Har ni en audi eller bmw kombi med 4-hjulsdrift och dragkrok som ni vill bli av med så säg till.
Och så hade vi Monopolkväll och höstgryta i fredags med Sanna, Stefa, Sabina, Peter och senare kom även Mats. Nostalgi :)

Puh!

Dagens outfit direkt fr London

20100907339 (MMS)

Dagens outfit direkt fr London


Jag ÄLSKAR England....

20100903318 (MMS)

Jag ÄLSKAR england. Vi har haft 4 helt otroliga dagar i UK. Inte nog m att vi såg en livs levande medlem fr Queen spela utan vi fick också vara med på ett helt fantastiskt vackert bröllop i George Michaels hemmaby Goring. Underbar helg:)