Kyckling o timjan med feta
Det är så bra, när man tycker att man inte har någon mat hemma och måste göra en "tager-vad-man-haver". För oftast blir det ju bra!
Denna gång var en sådan i alla fall:
Jag delade kycklinglårfiléer i två, lade den på en halv fläsk/backon-skiva, blandade ihop fetaost, rapsolja, riven ost och färsk timjan och lade på kycklingen, drog ihop baconet med en tandpetare runt och ställde in i ugnen på 225grader.
När den fick lite färg hälde jag på matlagningsgrädde som jag rört ihop med tomatpuré och det som blev kvar av fetaoströran.
Underbart gått och skulle vara grymt till ris.
Denna gång var en sådan i alla fall:
Jag delade kycklinglårfiléer i två, lade den på en halv fläsk/backon-skiva, blandade ihop fetaost, rapsolja, riven ost och färsk timjan och lade på kycklingen, drog ihop baconet med en tandpetare runt och ställde in i ugnen på 225grader.
När den fick lite färg hälde jag på matlagningsgrädde som jag rört ihop med tomatpuré och det som blev kvar av fetaoströran.
Underbart gått och skulle vara grymt till ris.
Kommentarer
Trackback